Tuotteet ja palvelut

Kysy lisää ›

 

Ompelukoneet, opastus ja huolto liikkeessämme Porissa

Meiltä myös kaikki tarvikkeet, varaosat ja palvelu, johon todella panostamme

Etsitkö uutta ompelukonetta? Tule käymään myymälässämme, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva malli. Meiltä saat myös ostamasi koneen käytön opastuksen ilmaiseksi.

Liikkeestämme löydät lisäksi ompelutarvikkeet ja koneiden varaosat, huollot ja korjauksetkin hoituvat kaikille konemerkeille. Tutustu ohesta tarkemmin tuotteisiimme sekä palveluumme, joka perustuu pitkiin perinteisiin ja aitoon asiakaskeskeisyyteen!

Ompelukoneliikkeemme sijaitsee Porin kaupunginkirjastoa vastapäätä.

Yhteystietomme ›

Ompelukoneiden ja tarvikkeiden myynti

Myymme ompelukoneita merkeiltä Husqvarna Viking, Pfaff, Singer, Babylock, Elna, Bernette, Bernina, Juki, Brother ja Janome.

Tarvikevalikoimaamme kuuluvat puolat, neulat, sakset, paininjalat, leikkurit ja ompelulangat sekä ompelukoneen varaosat kaikkiin ompelukonemerkkeihin.

Meiltä löydät lisäksi brodeerauksessa tarvittavat kirjontakoneet, -ohjelmat ja -tarvikkeet, kuten kirjontalangat ja kirjontakuviot. Kauttamme ovat tilattavissa myös mallinuket.        

Jos pohdiskelet etukäteen tietyn tuotteen saatavuutta, soita meille, meiltä saa lähes kaiken ompelukoneisiin liittyvän! Voit tehdä ostoksia myös verkkokaupassamme.

Ota yhteyttä ›

Ompelukoneen käytön opastus ja huolto

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme huippupalvelua, varmistamme että he myös osaavat käyttää oikein ostamaansa konetta. Tarjoammekin ompelukoneen ostajalle ilmaisen koneen käyttökurssin sisältäen ompelukoneen peruskäytön ja saumurin käytön. Opetusta saa niin paljon kuin asiakas sitä tarvitsee! 

Jos et ole ostanut konetta meiltä, kysy opastuksen hintaa erikseen, järjestämme käytön opastusta liikkeessämme. 

Ota yhteyttä ›

Ompelukoneen huolto ja korjaus

Koneen ostohintaan sisältyy lisäksi ensimmäinen huolto. Huoltoja teemme myös muualta ostetuille ompelukoneille. Huollamme kaikki merkit liikkeessämme, tuothan koneesi aina itse meille. 

Palveluihimme kuuluvat perushuollot, takuukorjaukset, teroituspalvelu (saumurin terät, sakset ym.) ja korjausarviot. Annamme huollolle työtakuun! 

Perushuollon hinta: ompelukone 75 €, saumauskone 75 € (saumurin terien teroitus ei sisälly huoltoon, hinta 5 €/terä).

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Verkkokauppaan