Ompelukoneliike Juntunen

Meidät löydät myös verkkokaupasta

Siirry ostoksille ›

Ompelukoneliike Juntunen, Pori

Perinteikäs perheyritys parhaalla palvelulla – lämpimästi tervetuloa!

Porin kaupunginkirjastoa vastapäätä sijaitseva ompelukoneliikkeemme palvelee ilolla ja asiantuntemuksella kaikkia ompelun ystäviä kokeneista vasta-alkajiin. 

Meiltä saat laatumerkkien ompelukoneet, tarvikkeet ja koneiden varaosat. Ompelukoneen ostajalle tarjoamme ilmaisen koneen käyttöopastuksen tiloissamme, ja myymäläämme voit tuoda myös koneesi huoltoon

Jo pitkään toimineella perheyrityksellämme on paljon tyytyväisiä kanta-asiakkaita. Tule sinäkin tutustumaan tuotteisiimme ja kokemaan palvelu, jossa haluamme olla alamme parhaimpia! Neuvomme ja autamme kaikissa tuotevalinnoissa sekä muissa ompeluun liittyviin asioissa. 

Yhteystietomme ›

Tarinamme

Ompelukoneliike Juntusen toiminta alkoi lähes 40 vuotta sitten nyt jo yrittäjyydestä sivuun väistyneen, monelle porilaiselle tutun Tuulan toimesta. Nykyisellä paikallaan Gallen-Kallelankadulla kivijalkamyymälä on ollut vuodesta 2007, ja rinnalla toimii myös verkkokauppa.

Tällä hetkellä liikettä pyörittää Tuulan tytär Satu Stenbacka. Satu tuli mukaan myymälän toimintaan syksyllä 2011 aloittaen ensin oppisopimusopiskelijana, siirtyen 2013 yrittäjäksi. 

Satu jatkaa myymälän perinteitä tarjoten edelleen palvelua, josta liike on aina tunnettu: huippupalvelusta, aidosta halusta auttaa ja kattavasta valikoimasta. Myös ihanat asiakkaat ovat suuri syy sille, miksi myymälän toiminta on tänäkin päivänä virkeää!

Tule käymään ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Verkkokauppaan