Yhteensä: 0,00 €

Ympyränompeluohjain PFAFF

Ympäränompeluohjaimella voit valmistaa näyttäviä ja isoa kuvioita ja koristeita ompeluprojekteihisi. Ompele ympyröitä, kukkia tai ympyrän kaaren osia ja luoda hienoja reunuksia tai graafisia kuvioita. Voit yhdistellä erikokoisia ympyröitä ja ommella suuriakin kuvioita. Lähes kaikkia perusja koristeompeleita* voi käyttää ohjaimen kanssa, joten voit valita suosikkiompeleesi.

Muuta tietoa

Voit yhdistellä erikokoisia ympyröitä ja ommella suuriakin kuvioita. Lähes kaikkia perus ja koristeompeleita* voi käyttää ohjaimen kanssa, joten voit valita suosikkiompeleesi. Ympyränompeluohjaimen tarjoamat mahdollisuudet ovat yhtä päättymättömät kuin sen avulla ompelemasi ympyrät!

Ympyränompeluohjaimella voit tehdä ympyröitä, joiden halkaisija on 6 cm aina 26 cm asti. 

* Ompeleita, joiden normaali pistonleveys on yli 7 mm tai joissa käytetään taaksesyöttöä, ei voi käyttää..

VINKKEJÄ

 Lisätaso / tilkkutyöpöytä

Ympyränompeluohjaimen kanssa on suositeltavaa käyttää lisätasoa / tilkkutyöpöytää. Se tukee kangasta ja helpottaa kankaan ohjaamista. Lisätason voi ostaa lisävarusteena.
 

Ompeleen valinta
Perus- ja koristeompeleet toimivat hyvin ympyränompeluohjaimen kanssa. Leveydeltään yli 7 mm:n ompeleita tai ompeleita, joissa käytetään taaksesyöttöä, ei voi käyttää.

Vinkki: Mitä lyhyempi ommel on, sitä helpompi on saada ympyrästä kokonainen. Kun ympyrä on melkein valmis, hidasta ompelutahtia ja säädä piston pituutta tarvittaessa, jotta ympyrä sulkeutuu.
 

Applikointi
Ympyränompeluohjainta voi käyttää applikointien ompeluun. Käytä liestymätöntä kangasta tai tee applikointeja, jossa reuna jää huolittelematta. Voit myös ommella applikointikuvion paikalleen pelkällä suoraompeleella, leikata ylimääräisen kankaan ja huolitella reunan satiiniompeleella. Jos kangaskerroksia on useampia, on vielä tärkeämpää ohjata kangasta huolellisesti ja varmistaa kankaiden tasainen syöttö.

Sopii sarjan J ja K koneille paitsi SMATRER BY PFAFF 140s ja 160s koneille

63,00 €