Yhteensä: 0,00 €

Pfaff coverlock 3.0

coverlock™ 3.0 - Ompele kuin ammattilainen!

5 lankaa, uskomattoman paljon tilaa, ammattimainen peitetikki ja paljon muuta!

Ompele, leikkaa, päärmää ja huolittele yhdellä askeleella, niin kaikissa ompelutöissäsi on ammattimainen leima. Anna ideoillesi täydellinen päätös ja luo upeita yksityiskohtia koristeompeleilla.

Peitetikki – ompele, huolittele ja päärmää yhdellä askeleella!!

Helmapäärme paljastaa laadun! Säädä PFAFF® coverlock™ 3.0 saumuri peitetikille, ja loppu sujuukin melkein itsestään. Yhdellä askeleella kankaan reuna huolitellaan nurjalta, ja oikealle puolelle syntyy kahdella neulalla toteutettu päärme. Peitetikillä huolittelet pään- ja kädenteiden reunat aina yhtä moitteettomasti.

Tilaa riittää!

PFAFF® coverlock™ 3.0 -saumurin hienostunut muotoilu merkitsee myös supersuurta ompelutilaa – valtava etu, kun ompelet suuria kohteita. Saat myös lisätason, joka on helppo liu‘uttaa paikalleen, jolloin ompelutila kaksinkertaistuu. Kun ompelet suuria töitä, koristesaumoja tai peitetikkiä, arvostat varmasti neulan oikealla puolella olevaa avaraa tilaa, jonka ansiosta kankaan käsittely on helppoa.

23 ommelta odottaa juuri sinua ja omia ideoitasi!

Näiden 23 ompeleen joukossa on myös teollisuudessa käytetty varmuustikki – tikki, joka ei repeydy suurenkaan venytyksen johdosta. Kokeile itse! Voit käyttää sitä myös tavallisessa ompelussa, sillä se on helppo purkaa, eikä sinulta lopu ikinä alalanka!

Monet upeat ominaisuudet takaavat täydellisen lopputuloksen

Jokaisen ompeleen langankireys on esisäädetty, mutta voit toki itse muuttaa sitä erikoistarpeita varten. Mukana on myös 5-lankainen ommel. Differentiaalisyötön ansiosta jälki on aina yhtä tasainen kaikenlaisilla kankailla.

Nopea & helppo langoitus!

Langanpujotus on helppoa, sillä langoitustiet on merkitty saumuriin eri väreillä. Saat myös interaktiivisen DVD:n, jossa langoitus käydään läpi vaihe vaiheelta.

 

 

950,00 €