Yhteensä: 0,00 €

Pfaff Creative 1.5

Kirjova ompelukone pfaffilta

CREATIVE™ 1.5

Ominaisuudet, laatu ja hinta, nyt on kaikki kohdallaan!

SUURI KIRJONTA-ALA

Nyt ei tarvitse huolehtia kirjontakuvion koosta. Tässä mallissa on suuri kirjonta-ala ja creative™ MASTER HOOP, jonka koko on 240x150 mm. Voit siis kirjoa kookkaita ja ainutkertaisia kuvioita
yhdellä pingotuksella.

NOPEAA TARKKUUTTA

Mikään muu tämän hintaluokan ompelu- ja kirjontakone ei kirjo nopeammin. Kuviot valmistuvat pikaisesti, mutta laatu ja tarkkuus ovat silti moitteettomat.

101 ihastuttavaa kirjontakuviota

Muotisuunnittelijoiden suunnittelemia, laadukkaita, suuria ja pieniä ja useilla eri tekniikoilla toteutettavia kirjontakuvioita!

MAKSUTON EMBROIDERY INTRO-OHJELMA

Saat myös Embroidery Intro -ohjelman, jolla voi laajentaa luovuuttasi entisestään. Ohjelman ja tietokoneesi avulla voit muokata, muunnella ja yhdistellä kirjontakuvioitasi. Pyöritä, peilaa, skaalaa ja muuta kokoa, lisää kirjaimia tai monogrammeja! (vain englanniksi)

200MM OMPELUTILA

PFAFF® creative™ 1.5 ompelu- ja kirjontakone on täydellinen valinta tilkkuilijoille, kodintekstiilien ompelijoille, muodista kiinnostuneille – kaikille luoville ihmisille. 200 mm:n ompelutila neulan oikealla puolella on ihanteellinen suurten kangas- ja vanumäärien ompeluun.

AITO JA ALKUPERÄINEN IDT™ JÄRJESTELMÄ

Aito ja alkuperäinen PFAFF® IDT™-järjestelmä takaa parhaan mahdollisen syötön kaikenlaisille kankaille. Jokainen kangas pysyy paikallaan. Ohuet ja liukkaatkaan kankaat eivät rypisty, ruudut ja
raidat osuvat kohdalleen, kaarevat saumat on helppo ommella, ja nuppineuloja tarvitaan hyvin vähän.

1 615,00 €