Yhteensä: 0,00 €

UUTUUS!! Husqvarna Designer EPIC

Toimitusaika 1-3vk

JoyOS Advisor™ käyttöjärjestelmä

Valitse materiaali ja näet useita vaihtoehtoisia ompelutekniikoita, joista voit valita haluamasi. Ohjeet niin perus- kuin haastavampaankin tekniikkaat. JoyOS Advisor™ käyttöjärjestelmä valitsee sinulle materiaalille parhaiten sopivan ompeleen, valitsee tikin pituuden ja leveyden, säätää langankireyden oikeaksi ja muuttaa painianjalan puristuksen  materiaalille ja tekniikalle sopivaksi. Animaatiot ja kuvat opastavat ja neuvovat sinua askel askeleelta

mySewnet™ Cloud

mySewnet™ pilvipalvelu on saatavilla aina kaikille laitteilla missä tahansa maailmaa. Voit hakea kirjontakuviosi tabletin, tietokoneesi avulla tai DESIGNER EPIC™ koneellasi. Kirjontakuviot synkronoituvat automaattisesti ja ovat aina saatavilla kun olet WiFi-yhteydessä. Maksuton sovellus - mySewMonitor - antaa sinulle ilmoituksen kuviosi tilasta, kun olet poissa DESIGNER EPIC™koneesi ääreltä.

Tabletinomainen näyttö

Alan suurin kapasitiivinen näyttö, 10.1”. Todella helppo siirtyä sivulta toiselle. Ensimmäinen ja ainoa konemalli, jossa interaktiivinen tablöetinomainen kosketusnäyttö. Vedä ja pudota -toiminnot, zoomaa, pyöritä, nipistä, pyyhkäise jne, aivan kuin käyttäisit älypuhelinta tai tablettia.

Suuri työskentelytila

Kotikoneiden suurin kirjonta-ala ikinä! Ompeluala jopa vielä isompi! Ei siis juurikaan esteitä toteuttaa niin suuria omeplutöitä kuin olet haaveillut. Kirjonta-ala jopa 360x260mm, eikä kehää tarvitse edes kääntää*. Suurin ompeluala jota kotikone voi tarjota (310x140mm). *Lisätarvikkeena saatavana myös DESIGNER™ Majestic Hoop, jonka kirjonta-ala on 360x350mm yhdellä pingoituksella.

Täysin automaattinen neulan langoitin

Vain yksi napin painallus ja kone langoittaa neulan silmän automaattisesi. Aina yhtä tarkasti ja nopeasti!

30% suurempi puola

DESIGNER EPIC™koneessa on 30% suurempi puolakoko kuin aikaisemmissa tuotteissamme, voit siis ommella ja kirjoa entistä pidempään, ennen puolan vaihtamista uuteen.

Vaivatonta kirjontaa

Valmista kauniimpia kirjontakuvioita kuin aikaisemmin, jopa erikoislangat kuten metallilangat eivät tuota ongelmia. Täydellisen kirjontatuloksen takaa markkinoiden ensimmäinen deLuxe™ Stitch -langansyöttötekniikka, jonka avulla kirjontasi ovat yhtä kauniita kankaan molemmin puolin riippumatta kankaan vahvuudesta.

Ainutlaatuiset ompelutekniikat

HUSQVARNA VIKING® tarjoaa sinulle ainutlaatuisia ompelutekniikoita: ”Paljettiompeleet”, “Teemaompeleet” ja koho- ja applikaatio-ompeleet. 

Täydellistä syöttöä

EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ -tekniikka tunnustelee automaattisesti paininjalan alla olevaa kankaan vahvuutta ja säätää paininjalan puristusta, tuloksena aina tasainen syöttö. 

Markkinoiden paras valaistus

Kirkkain, alan paras LED-valaistus takaa parhaan näkyvyyden aina – päivällä tai yöllä. 

Uusi langoitus

Uusi langoitusreitti ja teleskooppisen langanohjaimen takia voit käyttä nyt myös suuria lankarullia. Myös puolauksesta on tullut helpompaa. 

8 395,00 €