Yhteensä: 0,00 €

UUSITTU Husqvarna Viking Sapphire 965Q

 Sapphire 965Q

Nyt mukana ihanat aplikaatio-ompeleet!

Huippuluokan ompelukone, SAPPHIRE ™ 965Q, tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka auttavat ja opastavat sinua koko ompelun ajan. Sapphire 965Q ompelukoneessa on helppokäyttöinen  värillinen kosketusnäyttö. Aktivoi muovineulalla haluamasi toiminto tai ommel.Se ei ole koskaan ollut helpompaa! Valitse kangastyyppi ja ompelutekniikka, niin SEWING ADVISOR™ tekee kaikki säädöt automaattisesti. Se valitsee parhaan ompeleen, ommelleveyden, tikin pituuden, ompelunopeuden ja langankireyden. Saat myös paininjalkaa sekä neulatyyppiä ja -kokoa koskevat suositukset.

Paininjalka laskeutuu automaattisesti lähtiessäsi ompelemaan. Ainutlaatuinen SENSOR SYSTEM ™ tekniikka tuntee automaattisesti ommeltavan kankaan paksuuden ja takaa täydellisen syötön.

Kone katkaisee langat automaattisesti napin painalluksella.

Satojen ompeleiden lisäksi SAPPHIRE ™ 965Q ompelukoneessa on sivusyöttö, joka mahdollistaa jopa 36 mm:n levyisten ompeleiden toteuttamisen. Fantastinen mahdollisuus erilaisten koristeiden ompeluun.

Mukana tulevan suoraommelpistolevyn ansiosta suoraommel on entistäkin täydellisempi. Kun se on kiinni koneessa, kone siirtyy automaattisesti suoraommeltilaan.

Avara muotoilu tarjoaa paljon tilaa ompelulle ja kankaille. Koneen rungosta neulaan on n. 250 mm. Erinomainen tilkkutöiden ja muiden suurten kohteiden ompelussa.

Kun alalanka on loppumassa kone pysähtyy ja antaa äänimerkin.

Neula-alueen ja työtilan päällä on kolme LED-valoa, jotka valaisevat ompelutyösi tehokkaasti.

Täysin tasaiset napinlävet syntyvät, kun napinläpien pylväät ommellaan samaan suuntaan, joten niistä tulee täysin tasapainoiset joka kerta. Valittavana on useita napinläpiä.

Yli 300 ommelta

1 595,00 €